Trädgårdsgestaltning

En illustrations-/funktionsplan tar form

Har du glädjen att äga eller ansvara för en grön miljö som du vill utveckla eller formge från grunden? Då har du en särskilt spännande möjlighet i din hand.

Min vision är att gestalta gröna livsmiljöer på sätt som berikar människans vardagliga välbefinnande, hälsa och utveckling och samtidigt gynnar vår biologiska mångfald.

Jag kan vara bollplank för dig som självständigt vill formge och utveckla din gröna livsmiljö eller erbjuda ett komplett förslag där en illustrations-/funktionsplan, planteringsplan och växtförteckning ingår. Självklart kan jag även leverera växter, plantera och utföra etableringsskötsel av ditt nya grönskande rum.

Efter dina förutsättningar och visioner skapar vi en spännande och hållbar design för din gröna livsmiljö!

HUR OCH PRISER:
Pris för komplett Trädgårdsformgivning enligt nedan, lämnas efter varje specifik kund och objekt. För kunder som håller i pennan själv och vill bolla sina designidéer rekommenderas en konsultation 700:-/tim.
För kunder som bokar skötsel under en säsong för jag ett allmänt samtal om trädgården under skötselarbetet, där även muntliga förslag kring trädgårdens utformning och innehåll kan förekomma.

Komplett paket Trädgårdsgestaltning

  • Träff på plats (ca 1 tim)
  • Illustrations-/funktionsplan med avstämning via mail/telefon innan vi går vidare till nedan punkter
  • Planteringsplan
  • Växtförteckning, mängdad

Trädgårdsgestaltningen levereras till kund som pdf

Välkommen att kontakta mig!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen