Om

Anna Grimlycke är trädgårdsmästare sedan 2008 och har i huvudsak varit verksam inom byggbranchen i olika gröna entreprenader och uppdrag. Hon har bl.a. arbetat som trädgårdsmästare i Linköpings Trädgårdsförening för att därefter, som arbetsledare, inspirera och leda parkskötsel av Linköpings kommuns innerstad.

Vid byggnationen av dubbelspåren i Motala 2012-14 ledde Anna planteringsarbeten längs med järnvägen och i de nya vackra parkerna vid Motala ström. Under hösten 2016 planterade hennes arbetslag 500 st park- och fruktträd samt 1000-tals buskar och perenner i Linköpings nya stadsdelar Vallaparken och Harvestad.

Under åren har Anna skaffat sig erfarenhet och kunskap i det praktiska trädgårdsmästeriet samt i rollen som arbetsledare för små och storskaliga projekt.

2017 startade Anna eget företag och tar nu sina erfarenheter och kunskaper vidare till nya kunder och samarbeten.

Anna karaktäriseras av sina goda kundrelationer, drivkraft och engagemang i gröna miljöers spännande potential för människans välbefinnande och utveckling.

Anna driver företaget med visionen att företagande kan vara miljömässigt hållbart. Genom omsorgsfulla val av arbetsmetoder, transporter, växtval och samarbeten vill Anna ta sitt ansvar för en frisk och grönskande framtid.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen